12 september 2015
10:00

BK Sport P 05 Gul

Referat: Torshälla-Nyby IS grön P-10 - BK Sport P 05 Gul

Tidig morgon i Torshälla och 12 spelsugna grabbar som börjar uppvärmningen ute på Torshargs konstgräs långt innan matchstart. Vi tar oss vidare ut på fälten för att spela matchen på 7-manna plan på riktigt gräs.

Första halvlek är riktigt jämn och det skapas målchanser åt båda håll. Torshälla är först att spräcka nollan och tar ledningen med 1-0. Vi fortsätter därefter att skapa chanser och har bland annat 2 bollar i virket i första halvlek. Det blir dock inga mål och Torshälla går till halvtidsvila med 1-0.

I halvlek pratar vi om att fortsätta att kämpa och hålla bollen inom laget och att vi då kommer att få våra chanser. Killarna kämpar och sliter för varandra och ger inte mycket utrymme för Torshälla att skapa chanser. Vi får dock utdelning och gör både ett, två och tre mål och matchen slutar 1-3 i BK Sports favör.

Killarna ska ha en stor eloge för riktigt bra kämpaglöd och bra laganda där vi hjälper varandra vilket gör det svårare för Torshälla i andra halvlek. Riktigt kul att stå på sidan och se er spela fin fotboll där alla får vara delaktiga.